top of page

Hiustuotemyymälä

Vain parasta hiuksillesi!

Myymälästämme löydät laajan valikoiman laadukkaita hiustuotteita!

KEVIN.MURPHY

K18Hair

Eleven Australia

Wella SP, EIMI

Cutrin BIO+, Vieno

Goldwell Dualsenses, Stylesign

Olaplex

Four Reasons

Cocobella


Suosittelemme...

K18HAIR MOLECULAR REPAIR HAIR OIL

79€

Tekee hiuksista välittömästi ja pitkäkestoisesti sileät, pehmeät ja kauniin kiiltävät.
Silikoniton öljy targetoi hiusten pörrööntymistä aiheuttavia tekijöitä kolmella eri tavalla.
Patentoitu K18Peptide™ korjaa hiusten pörrööntymisen aiheuttavat vauriot pintaa syvemmältä korjaamalla hiuksen rakenteessa olevat rikkoutuneet polypeptidiketjut.
Luonnolliset öljyt ylläpitävät hiusten kosteustasapainoa ja palauttavat niiden hydrofobisen suojan, joka yleensä vaurioituneissa hiuksissa on madaltunut. Hiuksista tulee välittömästi pehmeät, kiiltävät sekä kirkkaat.
Lisäksi hiusöljyn sisältämä tehokas lämpösuoja estää lämpömuotoilusta aiheutuvia vaurioita. Molecular repair hair oil sopii kaikille hiuslaaduille ja jättää hiukset ilmaviksi.

IMG_3713.PNG

KEVIN MURPHY BLOW.DRY WASH 

31,90€

Hiuksia ravitseva ja korjaava shampoo, joka on suunniteltu erityisesti vahvistamaan ja suojaamaan hiuksia mekaanisen käsittelyn ja lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta. Lopputuloksena ilmavat ja vahvan tuntuiset hiukset.


Untitled

KEVIN.MURPHY BLOW.DRY RINSE

31,90€

Hiuksia ravitseva ja korjaava hoitoaine, jonka Anti-Breakage teknologia suojaa hiuksia mekaanisen käsittelyn ja lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta. Sisältää kosteuttavaa karitevoita ja riisiöljyä, joka korjaa ja vahvistaa hiuksia sekä antaa niille kauniin kiillon. Lopputuloksena ilmavat ja vahvan tuntuiset hiukset.

D5E0A6F6-4153-4664-AC9E-09B10F39618F_edited.jpg
bottom of page