top of page

Erikoispalvelut

IMG_0069_edited.jpg
IMG_0071_edited.jpg

Elumen

Elumen on maailman ensimmäinen kestoväri, jonka vaikutus perustuu suoravärjäystekniikkaan. Väri on yhtä pysyvä, kuin hapeteväri, mutta hellä kuin sävyte. Elumen hyödyntää erikoistegnologiaa, jonka toimintaperiaate on fysikaalinen. Se toimii täysin ilman hapetetta, mutta silti sillä saavutetaan uskomattoman upeita, pitkäkestoisia värjäystuloksia! Koska Elumenilla värjääminen ei hajota hiusrakennetta, hius ei vahingoitu. Elumenissa on 76% enemmän värinintensiteettiä, kuin hapetekestovärissä ja 37% enemmän kiiltoa. Elumenistä löytyy laaja valikoima värejä.

Elumenissa ei ole vetyperoksidia, ammoniakkia tai PPD:tä eikä se sisällä fenylenidiamiineja tai sen johdannaisia.

K18Hair

K18Hair on toimintatavaltaan erilainen kuin mikään hiustenhoitoaine, johon olemme tähän mennessä tottuneet. Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin – se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa jälleenrakentamaan hiusten keratiiniketjuja, joka poistaa vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavammat lopputulokset ovat.

K18Hair -tuotteita voidaan käyttää kaikkien kampaamopalveluiden yhteydessä! Kampaamossa tehtävissä hoidoissa on käytössä maskin lisäksi K18Hair Molecular Repair Mist. Hoito räätälöidään niin, että se toimii parhaalla mahdollisella tavalla juuri sinun valitsemasi kampaamopalvelun kanssa!

Lisäksi hoidon voi tehdä kotona hiukseen jätettävällä hoitoaineella. Kotihoitotuote toimii sekä kampaamossa aloitetun hoidon jatkona, tai myös pelkkänä kotihoitona yksinään, ilman kampaamossa ensin tehtyä hoitoa.

IMG_2962_edited.jpg
IMG_0072_edited.jpg

Metallikertymien poisto

K18Hair Chelating Complex on markkinoiden ylivoimaisesti tehokkain metallinpoistaja.

Viiden eri kelatoivan aineen yhdistelmä vetää metalleja puoleensa kuin magneetti, poistaen seitsemää yleisintä metallia ja mineraalikertymiä.

Metallia löytyy lähes jokaisen hiuksista. Sitä kertyy esim. vesijohtovedestä ja ilmansaateista. Metallit ja mineraalit aiheuttavat vaurioita ja katkeilua hiuksissa. Ne tekevät hiuksista kiillottomat ja elottoman väriset sekä tuntuiset. Lisäksi värin ja vaalennuksen aikana voi tulla ikäviä yllätyksiä.

Metallinpoistoa suositellaankin käytettäväksi jokaiselle kampaamon asiakkaalle.

B3 Brazilian Bond Build3r

B3 Brazilian Bond Builder on vaalennusten ja värjäysten yhteydessä käytettävä, hiusten vaurioitumista ehkäisevä, suojaava ja hiusten kuntoa parantava tuote. Se vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta uudelleenrakentamalla sekä suojaamalla hiuksen kuitukerroksessa olevia rikkisiltoja. Se korjaa jo syntyneitä vaurioita sekä ehkäisee uusien muodostumista kemiallisten käsittelyiden aikana. B3 lukitsee väripigmentit hiukseen ja pidentää värin kestoa sekä minimoi hiuspohjan ärsytystä käsittelyn aikana.

Hoidon kestoksi luvataan jopa 12 pesua!

IMG_0707_edited.jpg

Hiuspohjan kuorinta

Hiuspohja kuoritaan kuorintavoiteella, jonka kuoriva ainesosa on vulkaaninen luonnonkivi perliitti. Perliitin luonnostaan pyöreät rakeet soveltuvat täydellisesti hiuspohjan hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen kuorintaan. Hiuspohjan kuorinta on ratkaisu sekä rasvoittuvalle että kuivalle hiuspohjalle.

loader,gif
bottom of page